Επιλογή φωτιστικού σπιτιού

Τι φωτιστικό να πάρω;

Θέλετε να αλλάξετε τον χώρο σας; Να αντικαταστήσετε τα έπιπλά και να ανανεώσετε και τα φωτιστικά ώστε να έχετε πλούσιο φωτισμό και ευχάριστη ατμόσφαιρα και να είναι ευδιάκριτες όλες οι λεπτομέρειες στα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας; Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές με στυλ από φωτιστικά ,απλίκες, λαμπατέρ σε μεγάλη ποικιλία. Εμείς θα πραγματοποιήσουμε κάθε φαντασία κι επιθυμία σας. Σας προσφέρουμε μοναδικά φωτιστικά σε ρετρό industrial και vintage αισθητική .Φωτιστικά επιτοίχια και απλίκες, επιδαπέδια και γραφείου ότι κι αν επιθυμείτε και επιλέξετε εμείς θα σας βοηθήσουμε να το αποκτήσετε γρήγορα και απλά.

Φωτιστικά οροφής μονόφωτα και πολύφωτα

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε τώρα μια εικαστική διακοσμητική παρέμβαση τοποθετώντας στο χώρο σας ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο φωτιστικό οροφής. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε τολμώντας να εντάξετε στο χώρο σας τα φωτιστικά γιατί όπως λένε οι ειδικοί ο φωτισμός αποτελεί κόσμημα για τη διακόσμηση του δωματίου σας. Μονόφωτα φωτιστικά οροφής σε εντυπωσιακά σχέδια που μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος ,χάλκινα ή μεταλλικά ,μακραμέ ή χάρτινα δίνουν τον χαρακτήρα που θέλετε. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία φωτιστικών ,φωτιστικά οροφής πολύφωτα που χαρίζουν φως σε πολλά επίπεδα. Ένα δυνατό φωτιστικό οροφής σας προσφέρει ένα ενιαίο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Φωτιστικά δαπέδου κλασσικά

Μετά την τοποθέτηση των φωτιστικών οροφής τώρα θα πρέπει να φροντίσετε και για των φωτισμό των υπολοίπων σημείων του χώρου σας φωτίζοντας και αναδεικνύοντας και τονίζοντας κάθε γωνιά .Για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα που θα συμπληρώσει τον φωτισμό και τη διακόσμηση επιλέξτε ένα από τα επιδαπέδια φωτιστικά. Έτσι θα μετατρέψετε την ατμόσφαιρα καθιστώντας την πιο φιλική και ζεστή. Δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά για διάβασμα με το επιδαπέδιο φωτιστικό και την αγαπημένη σας πολυθρόνα. Οι δέσμες φωτός θα διαχυθούν στο χώρο αναδεικνύοντας όλες τις υφές και λεπτομέρειες του χώρου.

Απλίκες τοίχου αντικέ

Για μια ξεχωριστή ονειρεμένη σύνθεση επιλέξτε φωτιστικά απλίκες που θα στείλουν τις φωτεινές τους δέσμες πάνω στους τοίχους. Σε αντίθεση με το δυνατό φωτισμό από ένα φωτιστικό υπάρχει η δυνατότητα και επιλογή να φωτίσετε το χώρο σας τοποθετώντας πολλαπλά φωτιστικά χαμηλής έντασης σε διάφορα σημεία περιμετρικά στο δωμάτιό σας για ένα γλυκό μαλακό φως. Θα έχετε τις αντιθέσεις που θέλετε με ένα οικείο και ζεστό φωτισμό τοποθετώντας τα πάνω από έναν πίνακα ζωγραφικής ,δίπλα από τον καθρέφτη ,πάνω από το κρεββάτι. Οι απλίκες τοίχου με αντικέ διάθεση προσφέρουν στο χώρο σας μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα με τα φωτιστικά παιχνιδίσματα που δημιουργούν αντιθέσεις και γοητευτικές σκιές .

Επιτραπέζια φωτιστικά

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φωτιστικό τύπου λαμπατέρ η πορτατίφ πάνω σε ένα vintage κομό η δίπλα από τη βιβλιοθήκη ώστε να φωτιστεί απαλά το σημείο αυτό του χώρου σας. Κάνοντας ένα κλικ με το άγγιγμα ενός καλωδίου όπου είναι ο διακόπτης φωτίζεται ομοιόμορφα το σημείο αυτό. Τοποθετείστε το δίπλα στο κρεββάτι σας και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης πριν από τον ύπνο. Το απαλό του φως θα σας βοηθήσει να διαβάσετε άνετα και να ξεκουραστείτε. Λαμπατέρ από γυαλί ,από χαρτί ή από ξύλο που μπορείτε να επιλέξετε εσείς τα υλικά που συνδυάζονται άρτια με το υπόλοιπο χώρο.

Ο συνδυασμός από φωτιστικά ,απλίκες και λαμπατέρ είναι η καλύτερη λύση για να φωτίσετε με στυλ σε όλα τα επίπεδα. Δώστε έμφαση στις επιλογές σας και τολμήστε κάτι το διαφορετικό .Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε τιμές προσιτές. Το φως όμως είναι το σημαντικότερο όλων χωρίς να υποτιμάται και η σημασία όλων των άλλων. Τελικά η αξία του φωτός είναι πολύτιμη αφού μπορεί να φτιάξει η να χαλάσει τη διάθεση μας.

Συμβουλές Φωτισμού Σπιτιού

Ο τρόπος που θα φωτιστεί ένας  χώρος καθιστά τον χώρο αυτό λειτουργικό ανεξαρτήτως του μεγέθους του. Μάθετε πως θα φωτίσετε έναν αγαπημένο σας πίνακα η τα σκοτεινά σημεία του καθιστικού σας.

Επιλέξτε Στυλ Φωτιστικού

Electroexpert Καβάλα lighting1

Ξεκινήστε από ένα αγαπημένο στοιχείο του δωματίου σας αναδεικνύοντας το επιλέγοντας το κατάλληλο φωτιστικό είτε είναι ένα ρουστίκ στυλ είτε κάτι πιο βιομηχανικό. Αν έχετε έναν πιο μοντέρνο καναπέ επιλέξτε ένα φωτιστικό με καθαρές γραμμές ώστε να μεγαλώσει ο χώρος σας. Ιδέες επίσης μπορείτε να πάρετε κι από άλλα στοιχεία που υπάρχουν στο δωμάτιό σας. Επιλέξτε φωτιστικά που να συμπληρώνουν τα πόμολα της πόρτας η των ντουλαπιών που έχουν νίκελ επίστρωση.

Τολμήστε να προσθέσετε λάμψη επιλέγοντας φωτιστικά που διακοσμούνται με κρυστάλλους η χάντρες η χρωματισμένους κρυστάλλους. Μπορείτε επίσης να κάνετε δική σας διακοσμητική παρέμβαση προσθέτοντας υλικά της αρεσκείας σας δημιουργώντας έτσι το προσωπικό σας στυλ.

Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζετε

Ελέγξτε τον λαμπτήρα  του φωτιστικού που επιλέξατε αν έχει τη δυνατότητα να δεχτεί διακόπτη ντίμερ που με αυτόν θα αλλάξετε την ένταση του φωτισμού στο δωμάτιό  σας.

Κατηγορίες – Επίπεδα Φωτισμού

Electroexpert Καβάλα lighting2

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες φωτισμού .Φωτισμός χώρου ,Φωτισμός εργασίας και Φωτισμός έμφασης. Η επιλογή της κατηγορίας που θα χρειαστείτε εξαρτάται από το μέγεθος και ο τύπος του δωματίου αλλά συνήθως χρειάζονται τουλάχιστον δύο ,για το σωστό φωτισμό ενός δωματίου. Η πρόσθετη τοποθέτηση μιας επιπλέον κατηγορίας φωτισμού συμβάλλει στην κατακόρυφη αύξηση της ποιότητας φωτισμού στο σπίτι σας.

Ο φωτισμός του χώρου η ο γενικός φωτισμός είναι απαραίτητος για κάθε δωμάτιο. Πηγές φωτισμού χώρου είναι συνήθως τα φωτιστικά οροφής και σαν γενικός κανόνας είναι καλύτερο να ξεκινάτε  με αυτό τον φωτισμό ενός δωματίου.

Πηγές φωτισμού του χώρου αποτελούν ανεμιστήρες οροφής ,πολυέλαιοι ,πλαφονιέρες κρεμαστά φωτιστικά ,χωνευτά σποτ, φωτιστικά δαπέδου ,εξωτερικό σποτ και απλίκες.

Φωτισμός εργασίας η τοπικός Φωτισμός είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του.. Δηλαδή ο φωτισμός που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε εργασία. Σας παρέχει απευθείας το έντονο και δυνατό φως που χρειάζεστε για μια λεπτομερειακή εργασία, διάβασμα, μαγείρεμα ,προετοιμασία και εφαρμογή μακιγιάζ σε χώρους όπως η κουζίνα ,το γραφείο το μπάνιο.

Πηγές φωτισμού για να έχετε υπ όψιν σας ,λάμπες γραφείου, πολλά σε σειρά ή ένα κρεμαστό φωτιστικό εξωτερικό σποτ και φωτισμός κάτω από την ντουλάπα ταινίες Led.

Με έναν φωτισμό έμφασης έχετε τη δυνατότητα να τονίσετε ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της διακόσμησης του σπιτιού σας ,όπως έναν πίνακα ή το τζάκι και λειτουργεί επίσης σαν μια δευτερεύουσα πηγή φωτισμού .Ο φωτισμός χώρου προσφέρει κυρίως φωτισμό από ψηλά ενώ ο φωτισμός έμφασης βοηθάει να απλωθεί το φως εκεί που δεν φτάνει ο φωτισμός χώρου.

Πηγές φωτισμού έμφασης για να έχετε υπ όψιν χωνευτά σποτ ,εξωτερικά σποτ και απλίκες.

Φωτίζοντας το Σπίτι σας

Σκεφτείτε δραστηριότητες που κάνετε συνήθως στο δωμάτιο .Για παράδειγμα στο γραφείο σας χρειάζεται  περισσότερος φωτισμός εργασίας σε σχέση με την κρεβατοκάμαρα και στο καθιστικό σας χρειάζεται περισσότερο φωτισμός έμφασης για να τονίσει πίνακες και άλλα έργα τέχνης.

Για περισσότερες επιλογές στο σύστημα φωτισμού σας προσθέστε έναν διακόπτη ντίμερ .

Έτσι έχετε τη δυνατότητα να δυναμώνετε το φως όταν τα παιδιά είναι στην τραπεζαρία και διαβάζουν και να τα χαμηλώνετε όταν συγκεντρώνονται με φίλους .Για περισσότερες πληροφορίες για το πως να φωτίσετε το σπίτι σας επισκεφτείτε το electroexpert.gr.

Φουαγιέ – Διάδρομος και φωτιστικό διαύγεια

Στο φουαγιέ δημιουργείται  η πρώτη εντύπωση για το σπίτι σας ,οπότε εδώ κυρίως θέλετε φωτισμό χώρου με μερικές πηγές φωτισμού έμφασης. Οι πλαφονιέρες είναι μια ασφαλής επιλογή. Αν το φουαγιέ σας έχει θολωτή οροφή τολμήστε να βάλετε έναν πολυέλαιο ή ένα κρεμαστό φωτιστικό τύπου φαναριού για μια εντυπωσιακή είσοδο. Αν έχετε μια τουαλέτα  ένα πορτατίφ προσφέρει μια δευτερεύουσα πηγή φωτισμού.

Πως να αλλάξετε πολυέλαιο

Electroexpert Καβάλα lighting3 1

Υπάρχουν πολλά ήδη πολυελαίων που θα ταιριάξουν στο προσωπικό σας γούστο.

Με καπελάκια ή χωρίς ,με κρύσταλλα ή μόνο με κεράκια αλλά πριν αγοράσετε σκεφτείτε το μέγεθος .Μικρός πολυέλαιος για μικρό δωμάτιο και μεγάλος για μεγάλο αντίστοιχα ή μεσαίος για το αντίστοιχο δωμάτιο .

Το στυλ του πολύφωτου εξαρτάται από το γούστο σας και το στυλ που θέλετε να έχετε στο χώρο, κλασσικό ,νεοκλασικό, μοντέρνο, παραδοσιακό η vintage.

Πόσο ψηλά όμως θα το κρεμάσεις; Η ανάρτηση ενός φωτιστικού εξαρτάται από το που τοποθετείται αυτό .

Π.χ. για πάνω από την τραπεζαρία θα πρέπει να το κρεμάσουμε περίπου 100-120 εκατοστά πάνω από το τραπέζι ή πάνω από τα 2.20 σε ανοιχτό χώρο .Σιγουρευτείτε ότι το ταβάνι σας αντέχει το βάρος κι έχει το απαραίτητο ύψος ώστε να το κρεμαστεί .Μην τοποθετείτε το φωτιστικό πολύ χαμηλά γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και μην το τοποθετείτε σε τέτοια θέση ώστε να κόβει την οπτική σας.

Καθιστικό

Το καθιστικό είναι ο χώρος που κάθεστε, ξεκουράζεστε και περνάτε χρόνο με ένα βιβλίο ή μια ταινία η και οποιαδήποτε δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μια ποικιλία φωτισμού .

Αν το καθιστικό σας έχει περιοχές χωρίς καθόλου φως ή με φως που δημιουργεί σκιές, χρειάζεστε περισσότερο φωτισμό χώρου και έμφασης. Χωνευτά σποτ και πλαφονιέρες είναι καλές επιλογές για φωτισμό χώρου .Τα εξωτερικά σποτ παρέχουν φωτισμό έμφασης. Αν σας αρέσουν οι απλίκες αλλά δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την σύνδεση φωτιστικού, δυο πορτατίφ θα κάνουν την ίδια δουλειά.

Άλλες επιλογές φωτισμού χώρου είναι οι ανεμιστήρες οροφής ,οι πολυέλαιοι ,τα κρεμαστά φωτιστικά με κυλινδρικό καπέλο και τα φωτιστικά δαπέδου. Τα φωτιστικά αυτά πλημμυρίζουν την οροφή με φως. Τα φωτιστικά δαπέδου βολεύουν αν δεν ψάχνετε να εγκαταστήσετε μόνιμο φωτισμό ή για να φωτίσετε μικρούς χώρους.

Θα ήταν καλό να γνωρίζετε

Βάλτε διακόπτη ντίμερ στα φωτιστικά οροφής ώστε να σας παρέχει περισσότερη ευελιξία. Κανείς δεν θέλει έντονο φως στα μάτια του όταν βλέπει μια ταινία .

Πως να επιλέξετε ένα φωτιστικό δαπέδου

Electroexpert Καβάλα fotistiko dapedou 1

Τα φωτιστικά δαπέδου είναι πολύ χρήσιμα σαν διακοσμητικά πρόσθετα  φωτισμό ,για γενικό φωτισμό, για ατμοσφαιρικό φωτισμό η για τοπικό εστιασμένο φωτισμό .

Ο τύπος και το στυλ εξαρτώνται από τη χρήση τους.

Τα φωτιστικά δαπέδου έμμεσου φωτισμού φωτίζουν έμμεσα το χώρο αντανακλώντας τον φωτισμό στην οροφή. Ο φωτισμός είναι ξεκούραστος έτσι τα κάνει ιδανικά σχεδόν για όλους τους χώρους όπως σαλόνι ,κρεβατοκάμαρα η οπουδήποτε αλλού χρειάζεται γενικός φωτισμός.

Αν θέλετε τοπικό φωτισμό για διάφορες εργασίες όπως το διάβασμα ,το γράψιμο κλπ. τότε θα χρειαστείτε ένα δαπέδου τοπικού φωτισμού. Για περισσότερες εργασίες υπάρχουν φωτιστικά δαπέδου με σποτ που επιτρέπουν στο φως να κατευθύνεται σε διαφορετικά σημεία .

Αν θέλετε να προσθέσετε φως και στυλ στο χώρο σας συνδυάστε τα χρώματα στο χώρο με ένα φωτιστικό δαπέδου με καπέλο. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής καπέλου αμπαζούρ ώστε να ταιριάζει στο χώρο σας.

Θα ήταν καλό το φωτιστικό που επιλέξατε να δέχεται λάμπα εξοικονόμησης  Led .

Φωτισμός κουζίνας

Στην κουζίνα εκτός από το μαγείρεμα ,γίνονται και άλλα πράγματα και χρειάζεστε πολλαπλές κατηγορίες φωτισμού. Τα χωνευτά σποτ είναι τέλειος φωτισμός χώρου για μεγάλες και μικρές κουζίνες .Αν τα παιδιά σας μελετούν στην νησίδα της κουζίνας ενώ εσείς κόβετε λαχανικά για φαγητό ,κρεμάστε φωτιστικά σε σειρά ή ένα μόνο του για φωτισμό εργασίας και έμφασης. Ο φωτισμός κάτω από τα ντουλάπια προσφέρει επιπλέον φωτισμό εργασία και πιάνει λίγο χώρο. Είναι επίσης χρήσιμο για τις περιόδους των γιορτών που πολλά άτομα είναι συγκεντρωμένα στην κουζίνα και προσπαθούν να βοηθήσουν στο μαγείρεμα.

Τραπεζαρία   

Η τραπεζαρία εκτός από την ώρα του γεύματος, μπορεί να είναι και ένας χώρος για χειροτεχνίες ή για οικογενειακά παιγνίδια και χρειάζεται να είναι κατάλληλα φωτισμένη. Οι πολυέλαιοι είναι ακόμα μια κλασσική επιλογή και λειτουργούν σαν πηγή φωτισμού χώρου. Αν προτιμάτε ένα λιγότερο παραδοσιακό φωτιστικό οροφής ,κρεμάστε ένα φωτιστικό με πολλαπλές πηγές φωτισμού  όπως γυάλινα βάζα  σαν μια ευχάριστη εναλλακτική .Δοκιμάστε να τοποθετήσετε πορτατίφ στον μπουφέ ή να βάλετε απλίκες δεξιά και αριστερά για επιπλέον φωτισμό χώρου και έμφασης.

Φωτιστικά κρεβατοκάμαρας

Ο φωτισμός στην κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να προκαλεί ένα αίσθημα ηρεμίας. Χρειάζεστε φωτισμό χώρου ,όπως ανεμιστήρα οροφής ή πλαφονιέρες. Τα πορτατίφ που βρίσκονται δίπλα από το κρεββάτι ή οι απλίκες που βρίσκονται πάνω από το κρεββάτι παρέχουν φως εργασίας για διάβασμα στο κρεββάτι. Οι απλίκες είναι ένα πολύ καλό κόλπο για την εξοικονόμηση χώρου για μικρότερες κρεβατοκάμαρες  ή για έναν ξενώνα. Αν έχετε μια περιοχή για να κάθεστε η για εργασία στην κρεβατοκάμαρα τα πορτατίφ λειτουργούν καλύτερα.

Φωτιστικά μπάνιου

Ο φωτισμός στο μπάνιο έχει προχωρήσει, οι λάμπες πάνω από τον καθρέφτη στου μπάνιου είναι ακόμα μια παραδοσιακή επιλογή. Απλίκες ή κρεμαστά φωτιστικά δεξιά και αριστερά από τον καθρέφτη στου μπάνιου μαζί με μια λάμπα από πάνω δημιουργεί το ν τέλειο συνδυασμό  φωτισμού  χώρου και εργασίας. Οι απλίκες προσφέρουν φωτισμό που διαχέεται για να πραγματοποιείτε το μακιγιάζ ,το ξύρισμα ,το βούρτσισμα των δοντιών που γίνονται ακόμη πιο εύκολα. Τα χωνευτά σποτ είναι κατάλληλα για να φωτίσουν το ντους η το WC.

Πως να φωτίσετε το μπάνιο σας

Το μπάνιο είναι ένας σημαντικός χώρος που χρειάζεται τον σωστό φωτισμό . Ξεκινήστε από τον καθρέφτη .

Τοποθετήστε φωτιστικά πάνω από τον καθρέφτη  σε ύψος 1.90 -2μ. Ο αριθμός εξαρτάται από το μέγεθος του καθρέφτη αλλά και όλου του μπάνιου.

Για επιπλέον φωτισμό τοποθετήστε φωτιστικό δεξιά κι αριστερά από τον καθρέφτη σας .Το ιδανικό ύψος είναι στο μέσον του καθρέφτη περίπου στο 1.60μ

Μπορούμε να τοποθετήσουμε έχτρα φωτισμό κοντά στην ντουζιέρα με ένα στεγανό φωτιστικό.

Αν έχουμε ένα μεγάλων διαστάσεων μπάνιο μπορούμε να το εμπλουτίσουμε με διάφορα φωτιστικά αρκεί να φροντίσουμε να μην έχουν επαφή με το νερό.

Σε ότι αφορά το στυλ συνδέστε τα φωτιστικά σας με το φινίρισμα των εξαρτημάτων, χρώμιο βρύσες με χρώμιο φωτιστικά.

Φωτιστικά γραφείου Γραφείο

Σε ένα γραφείο χρειάζεται να μπορείτε να συγκεντρωθείτε .Αν δυσκολεύεστε να δείτε τον υπολογιστή σας και δεν χρειάζεστε γυαλιά οράσεως ,ίσως να χρειάζεστε περισσότερο φωτισμό .Επενδύστε σε ένα φωτιστικό γραφείου που προσαρμόζεται ώστε να έχετε άπλετο φωτισμό εργασίας. Τα χωνευτά σποτ προσφέρουν φωτισμό χώρου για ολόκληρο το δωμάτιο και μπορείτε να τους βάλετε διακόπτη ντίμερ. Ένας ανεμιστήρας οροφής είναι μια άλλη επιλογή φωτισμού. Αν το γραφείο σας είναι τοποθετημένο σε έναν τοίχο ,απλίκες ή πορτατίφ τοίχου σε κάθε πλευρά θα σας βοηθήσουν να φωτίσουν τον χώρο εργασίας σας.

Πως να επιλέξετε ένα πορτατίφ

Electroexpert Καβάλα portatif

Επιτραπέζιο πολύχρωμο άνετο το πορτατίφ  είναι ο ιδανικός τρόπος να συμπληρώσει και ταυτόχρονα να διακοσμήσει το χώρο σας. Πρώτα όμως θα πρέπει να σκεφτείτε και να αποφασίσετε τι είδος φωτισμού προτιμάτε από ένα πορτατίφ.

Αν θέλετε γενικό φωτισμό μπορείτε να τοποθετήσετε πορτατίφ γενικού φωτισμού πάνω στην κονσόλα σας η στο σερβάν. Αν θέλετε πορτατίφ εστίασης όπως για το διάβασμα ή για άλλες δραστηριότητες τότε ένα πορτατίφ εστίασης είναι ιδανικό .Κάθε φορά θα πρέπει να προσέχουμε το φωτισμό να έρχεται από πίσω ώστε να μη μας τυφλώνει και δημιουργεί θάμπωμα στα μάτια. Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πορτατίφ με αρθρώσεις ώστε να το κατευθύνουμε εκεί που θέλουμε να φωτίσουμε ή να τονίσουμε .Μην υπερβάλλετε γιατί δύο ή τρία πορτατίφ σε κάθε δωμάτιο είναι αρκετά.

Το χρώμα και στυλ του κάθε πορτατίφ έχει να κάνει με τη διακόσμηση του δωματίου, Επιλέξτε χρώματα αμπαζούρ που να ταιριάζουν με τον χώρο και σκελετό που να είναι ασορτί με τα μεταλλικά στοιχεία του χώρου. Διαλέξτε το ανάλογο στυλ ανάλογα με τον χώρο μοντέρνα πορτατίφ για ένα μοντέρνο δωμάτιο κλασσικό πορτατίφ για κλασσικό δωμάτιο κλπ.

Λάμπες

Μην ξεχνάτε τις λάμπες Παράγοντες όπως η θερμοκρασία χρώματος lumen και watt παίζουν ρόλο στην ποιότητα του φωτισμού του δωματίου σας.

 ΠΡΟΣΟΧΗ. Ποτέ μην υπερβείτε τα προτεινόμενα μέγιστα watt στα φωτιστικά σας .